miércoles, 27 de enero de 2010

Presentació del XLI Concert al Torrent de Pareis (2004)

El Torrent de Pareis, la manifestació geològica més espectacular de Mallorca, és el marc des de fa 41 anys d’un dels esdeveniments musicals més esperats i singulars de l’estiu. Fem des d’aquí una crida al respecte a l’entorn per part dels que el visiten i més en especial en una jornada com la d’avui que aplega milers de persones que volen gaudir de la naturalesa i de la música. En aquest sentit, vos recordem que el Torrent de Pareis va ser declarat monument natural el mes de maig de 2003.

Precisament avui tindrem el plaer d’escoltar les veus de “The Lee Brown Gospel Consrt” que ens oferirà un ampli repertori de gospel contemporani. Aquest grup nord-americà, que actualment resideix a Alemanya ha participat en els principals festivals de música negra i gospel arreu del món. El seu líder, el reverend Robert Lee Brown, és organista, cantant i pastor baptista.

El concert d’avui no seguirà un programa preestablert, sinó que ens proposaran de manera improvisada, un simbòlic i significatiu recorregut per la història del gospel, des del més pur cant coral tradicional fins a les interpretacions més rítmiques i contemporànies, intercalades amb les intervencions del solistes i del cor.

Volem, també, fer una merescuda referència al Sr. Josep Coll Bardolet, a qui avui tenim el plaer de veure entre nosaltres, que va deixar l’any 1985 en mans de Sa Nostra, Caixa de Balears l’organització i el patrocini d’aquest concert al front del qual ell havia romàs durant 20 anys. A més hem d’agrair la col•laboració de l’Ajuntament d’Escorca, que ens cedeix aquest magnífics escenari, a la Creu Roja, a la Policia de Calvià...

Ara, sense més dilació, ja que els còdols no són seients gaire confortables passem a gaudir de la magnífica conjunció entre la música i el paisatge.

Us pregam silenci durant el concert i en nom de Sa Nostra, Caixa de Balears, us agraïm la vostra presència.




Torrent de Pareis, diumenge 11 de juliol de 2004.

No hay comentarios:

Publicar un comentario