sábado, 17 de diciembre de 2011

Sebastià Ameller Garriga (Alaior, Menorca, 1960)

Empresari del comerç, col·laborador de la Cope, voluntari i directiu de Creu Roja. Fill de Pere Ameller i Milagros Garriga, té 3 germanes menors. Estudia al col·legi La Salle d’Alaior ensenyança bàsica i aprèn tècniques d’administració i comptabilitat. Als 15 anys es posa a treballar en el serveis d’administració i control de la fàbrica de sabates Gomila Melià (Alaior), on presta el seus serveis durant 13 anys.

Als 22 anys adquireix (1988) la propietat d’un negoci de distribució i venda de records i objectes de regal. Ha estat regidor de l’ajuntament d’Alaior durant dos mandats (1991-1995 i 1999-2003). Es presenta a les eleccions municipals a les llistes del PP, la segona vegada com a cap de llista. Ha fet part de la Junta directiva del Centre Cultural d’Alaior sota la presidència d’Onofre Pons Quintana, germà de Santiago Pons Quintana. Ha estat membre de la junta directiva de l’APA del col·legi La Salle, d’Alaior.

És col·laborador de la Cope, on ha presentat durant 11 anys un programa de música i cançons del moment, amb gran èxit d’audiència. Ha fet de DJ a la discoteca del Casino CC3. És president de l’assemblea local de Creu Roja a Alaior des del 2007 i vicepresident (2009-2011) de l’assemblea de Maó.

Afeccionat a la música, al cinema d’acció i d'aventures i a la natació, és pare de tres fills (Pere, Jesús i Sebastià) i una filla (Milagros). Ha tingut acollit a casa seva un noi saharià durant tres anys, mentre ha cursat l’ESO i el grau mitjà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario